![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Saat Köyü | |
| |
|
| << Önceki Sayfa 24 |
| Yazar | Mesaj |
|
senol
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2009 Saat 16:50 |
|
Tesadüfen siteyi buldum ve çok sevindim yapanlara teşekkürler görüşmek üzere Şenol Dİnçer Saat köyü |
|
|
senol dincer
|
|
|
|
|
PUKKİ
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2009 Saat 17:12 |
|
MERHABA ,ARAMIZA HOŞ GELDINIZ. BURDA SÜREKLİ OLMADIĞINIZ İÇİN TANIYAMADIM. AMA DINCER AİLESİNDEN HASAN ABILERIN KUZENI OLABILRISNIZ SANIRIMM. |
|
|
SAAT KÖYÜ FINDIKLI-RİZE
|
|
|
|
|
PUKKİ
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2009 Saat 17:14 |
|
BİR EĞİTİM -ÖĞRETİM YILINI DAHA GERIDE BIRAKMIŞ BULUNMAKTAYIZ. SÜMER İLKÖĞRTİM OKLU VE 11 MART İLKÖĞRETİM OKLUNDA KI TÜM ÖĞRENCILERIME SELAM VE SEVGILERIMI GÖNDERIRI GÜZEL BİR TATIL GEÇIRMELERINI DILERIM. BU ARADA SBS SINAVLARINDADA BAŞARILAR DILERIM
|
|
|
SAAT KÖYÜ FINDIKLI-RİZE
|
|
|
|
|
senol
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2009 Saat 17:18 |
|
Evet Rahmetli Hüsnü Dinçer amcam olur Dedem rahmetli saat köyü imamı Hasan Dinçer'dir eskiden köye daha çok gelirdim sonraları ara uzadı en son geçtiğimiz ramazan bayramı ordaydım |
|
|
senol dincer
|
|
|
|
|
PUKKİ
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2009 Saat 17:26 |
|
EVET EPEYDIR BİR ŞEYLER YAZMAMIŞIN .. KÖYÜMÜZ ŞU AN DOLU HER EVDE INSAN VAR KÖYDEN OLUP DIŞARDA YAŞIYANLAR MEMLKETLERINE GELMIŞLER. KIMISI ÇAYINI TOPLUYOR KIMISI FINDIKLIGINI TEMIZLIYOR. FINDIK YOK DENECEK KADAR AZ AMA OLSUN ... BU ARADA FINDIKLIDA SEL OLDU SAAT KÖYÜMÜZ. SELDEN ÇOK ETKILENMEDI.. BURDA DIKKATIMI ÇEKEN ŞEY MAHALLAE ARALARINDA OLAN BUZLARIN YAĞIŞLARDA TIKANMASINA SEBEP OLAN DERE KENARLARINA ATILAN YAĞ TENEKELERI ,ŞİŞELER,SOBA ATIKLARI DOLAP ATIKLARIYDI. BUNLARIN OLDUGUNU BILDIĞIMIZ HALDE NEDEN HALA DAHA AL ÇOCUGUM GOTUR ÇÖPU DEREYE AT DIYE SÖYLUYORUZ. ACABA......
|
|
|
SAAT KÖYÜ FINDIKLI-RİZE
|
|
|
|
|
PUKKİ
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2009 Saat 20:43 |
|
BİR RAMAZAN BAYRAMINI DAHA GERIDE BIRAKTIK. SAAAT KÖYÜNDEN TÜM İSLAM DÜNYASININ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR. SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU NICE BYARAMLARA HEP BERABER ULAŞMAYI NIYAZ EDERIM
|
|
|
SAAT KÖYÜ FINDIKLI-RİZE
|
|
|
|
|
PUKKİ
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 29-Kasım-2009 Saat 20:50 |
|
FINDIKLIDAN TÜM İSLAM AİLEMININ MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLARIMM.
|
|
|
SAAT KÖYÜ FINDIKLI-RİZE
|
|
|
|
|
PUKKİ
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2010 Saat 13:31 |
|
ZAMAN FACE BOOK ZAMANAI İŞTE SAAT KÖYÜ ADINA FACE BOOK AÇTIM. TÜM SAAT KÖYÜ HALKINI ORAYA BEKLIYORUMM.. |
|
|
SAAT KÖYÜ FINDIKLI-RİZE
|
|
|
|
| << Önceki Sayfa 24 |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|